Juhani jee
16 päivää Kaliforniassa (previously: WC-Äijät Kaakkois-Asiassa)

19.1.2010 – Koko reissu

Enpä ehtinyt juuri kirjoittelemaan, mutta omienkin ici-wanhuudenpäivien varalle tässäpä reissun ohjelma. Tämä ei siis ole mikään kirjallinen suoritus vaan puhdas listaus joistain tapahtumista.

11.1. Lento Miamiin, bussi Fort Lauderdaleen. Viileää kuin Suomessa elokuun lopussa. Leffateatterissakin oli kylmä (Youth in Revolt).

12.1. Ford Focus alle ja Miamiin, shoppailua Lincoln Roadilla ja ajelua ympäri kaupunkia. Denny’s aamiaisineen teki vaikutuksen Sallaan. Illalla reissun ikimuistoisimpia hetkiä Key Biscaynessa kun löysimme Jimbo’s-nimiseen kulttipaikkaan, joka oli menossa nurin tulipalon vuoksi. Omistaja veti viskipatteria litran kertsimukista.

13.1. Autoreissu West Palm Beachille, Boca Ratoniin ja Delrayhin. Sää alkoi olla yli 20 celsiuksen. Kävimme suolla ajelemassa kantosiipialuksella alligaattorien seassa. Niitä nähtiin toistakymmentä ihan läheltä, vapaana kaislikon reunassa.

14.1. Seiskalta ylös ja autolla neljä tuntia pohjoiseen Orlandoon. Universalin teemapuistot ja takasin. Jaws, Jurassic Park, Spider-Man 3D ja silleesti. Kohta valmistuu Harry Potter. Hirveesti poliiseja motarilla ja 30 dollaria tietulleihin. Normilämpimät kelit.

15.1. Tsillailua South Beachilla ja Visa nollille Aventura Mallilla. Urban Outfitters sydän.

16.1. Kohti Key Westiä. Snorklausreissu Key Largon riutoilla eka, kova aallokko ja henkihieveri. Ite West oli aika kova tontti, nähtiin miesstrippareita, drag-miehiä ja häät.

17.1. Paluu Kiipparista ja elämämme eka drive-in-leffa! Up in the Air, oli hyvä ja saa Oscareita. Alue oli vähempivaraisten seutua, huoltoasemamyyjät asui luodinkestävässä kopissa.

18.1. Ajettuamme 1 800 kilometriä viikon aikana lähdimme palauttamaan autoa vuokraamoon. Alle minuutti hotellilta lähdön jälkeen kolaroimme. Toinen auto tuli vasemmalta eteen ja sai maistaa meidän keulaa. Hän meni ruttuun. Kukaan ei kuollut ja vakuutus maksoi menot. Poliisi sanoi että sen toisen vika. Samaa mieltä.

19.1. Kotona. Kuvat Facebookissa lähtee tästä.

Mainokset

Ei vastauksia to “19.1.2010 – Koko reissu”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: