Juhani jee
16 päivää Kaliforniassa (previously: WC-Äijät Kaakkois-Asiassa)

Conesyy!

Olin tänään Conanin nauhoituksissa. !.

Hankin liput vaikeimman kautta, vaikka ne olisi saanut vaivattakin. Olin jo 7.45 Universalin tonteilla palloilemassa jonon neljäntenä. Kymmeneltä, kun ilmaislippuja alettiin jakamaan, paikalla oli vasta 25 ihmistä.

Lippuja riitti helposti kaikille.

Nauhoitukset alkoivat viideltä, joten ajelin väliajan ympäri kaupunkia jos toistakin. Kävin muun muassa legendaarisella brändiostoskadulla Rodeo Drivella (Jimmy Choo, Louis Vuitton jne.) ja syömässä aitoja meksikolaistacoja San Fernandon laaksossa. Siellä tehdään 95 prosenttia amerikkalaisesta pornosta.

Opin Conan-jonotusseuraltani uuden asian: näytän kuulemma The Strokesin laulajalta Julian Casablancasilta. Itse shou oli todella maukas, mutta siitä ei ole oikein mitään kummempaa kerrottavaa: kaikki oli tarkalleen sellaista, kuin voisi kuvitella.

Hemmetin hauskaa oli, kyllä ne läpät naurattaa irlissä vielä tavallista enemmän.

Päävieraana oli Jason Bateman, jonka satuin onneksi tietämään mm. komediasarja Arrested Developmentista ja lempielokuvastani Hancockista. Hän on törkeän hauska ja fiksu tyyppi.

Muissa vieraissa ei ollut niin hurraamista. Joku 17-kesäinen tuulitunnelitar ja paikallinen kantristarba.

Nyt alkaa jonkin sortin pub crawl, lähdemme kiertämään lähiökapakoita. Ei passaa olla myöhään, sillä ajan huomenna Vegasiin.

Ps. Ajaminen on täällä kyllä oma taitonsa. Moni hostellitoveri ei ole vuokrannut autoa, kun ei uskalla lähteä 8+8-kaistaisille teille.Vaikka itse olen hyvin rohkea, on vastaan tullut pari naarmuriskitilannetta, kun on pitänyt kasin ruuhkassa yhtä aikaa selata radiokanavia, näppäillä navigaattoria, lukea paperikarttaa, vaihtaa kaistaa ja ottaa samalla maisemista videokuvaa lukiessa tekstiviestiä.

Skarpannen.

Mainokset

Ei vastauksia to “Conesyy!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: