Juhani jee
16 päivää Kaliforniassa (previously: WC-Äijät Kaakkois-Asiassa)

Lisahavaintoja saarielamasta; 13.1.09

Viimeksi oli hiukan kiire luovuttaa saaren about ainoa internetti (lautalattialla makaavan pyykkikorin paalla keikkuva isantaperheen kannettava) seuraavalle, joten tuli vahan hataista – tosin silti virheetonta – tekstia. Pari lisahuomiota saarielamasta.

Olemme pienella saarella Thaimaan lansirannikolla. Paikasta saatiin salatieto Laurin kanadalaiselta kaverilta, joka oli sattumalta ollut taalla pari vuotta sitten ja hehkutti huippuunsa. (Tata pitaa siis vahan pantata ettei mene pilalle. Onneks tata blogia ei lue huonot ihmiset.) Paatettiin itsekin sitten aloittaa island hopping -kierros tallaisesta varsin tuntemattomasta mestasta, ja nyt on vahan olo, etta miksi enaa menisi minnekaan muualle saarimerkeissa.

Vastakkaisen eli itarannikon Ko Samuit ja Ko Taot ovat niita tunnetuimpia ja varmasti varsin kivoja kohteita. Kommentoin niita sitten kun paastaan vilkaisemaan – niin pitaa tietysti tehda jotta tietaa mista puhuu. Tassa vaiheessa intuitio on kuitenkin se, etta tama nykyinen olopaikka saattaa olla about paras asia talla pallolla.

Meininki on niin chilli etta voisi luulla olevansa eristaytyneessa uskonlahkossa. Kaikki – eli siis muutamakymmenta tanne paatynytta – ovat yhta sisaista rauhaa, hymya ja aurinkoa. Kellaan ei ole kiire minnekaan ja kaikki, jotka tanne ovat loytaneet tuntuvat olevan hiljaisen tyytyvaisia, etta joku on vuotanut juuri heille taman tontin.

Saa, meri, kasvit, jaloissa juoksevat kanat, gekot, taskuravut ja koirat, auringonlaskut seka uskomattoman herkullinen ruoka (soin eilen pelkastaan aamupaloja kolme) ovat sellaisia paihteita, etta viimeisen neljan paivan aikana on tainnut kulua yhteensa kokonaiset kolme kaljaa. Biisonille ei ole tarvetta, kun suurin osa ajasta menee itsetyytyvaiseen hihittelyyn hammokissa. Ja joku saattaa tietaa etta yleensa mulle tuo ruukun louhiminen kelpaa.

No, olipas munaton lassyttely. Seuraavaan postaukseen lupaan keksia hirveita vastoinkaymisia ettei molemmat lukijat vittuunnu. Voin ma nytkin sanoa etta esim. tanaan vaellettiin muutama kilsa saaren keskella olevaan leipomoon, mut se oli kiinni.

Mainokset

2 vastausta to “Lisahavaintoja saarielamasta; 13.1.09”

  1. Kuulostaa unelmapaikalta! Tota noin, ootko varmistanut, mitä siihen aamupalaan käytetään niinku mausteena? Ei vaiskaan, uskon että tollanen miljöö tuottaa endorfiinia ihan ilman höysteitä :) Taitaa olla tarpeetonta toivottaa että relax!

  2. Jees, piti nyt tehdä WordPress tili, et pääs kommaa! No onpahan nyt se blogikin odottamassa omia reissuja :P Tuli samalla mieleen, et olis varmaan paikallaan kokeilla OpenID:tä ratkaisuks kaikkiin näihin webbitileihin.

    Nim. mikätusekäyttäjätunnusnytoli

    PS. tuli jo kommattua itse noita tarinoita lärvikseen, niin en jaksa uudelleen postata. Ja kyllä, mietin vielä millä nimellä uskallan täällä esiintyä. T. Mikko Kuopiosta :)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: