Juhani jee
16 päivää Kaliforniassa (previously: WC-Äijät Kaakkois-Asiassa)

Ihan oikeesti nyt jumalauta – 10-12.1.09

Nukuin viime yon riippumatossa meren aarella olevalla terassilla. Herasin 6.36 kukon lauluun ja lahdin rannalle katselemaan auringonnousua. Sitten soin jogurttia, myslia ja hedelmia aamupalaksi ja rojahdin riippumattoon. Lopettelin Elainten vallankumouksen ja aloitin Alkemistin, soin vahan lisaa – viela kaksi kertaa – ja lahdin puoli kuudelta toiselle puolelle saarta katsomaan auringonlaskua.

Tuollaisia paivia haluaa viettaa talla saarella, jonne ajoimme tunnin veneella Ranongista (jonne tulimme 5.20 aamulla, nukuimme bussiasemalla pari tuntia ja saimme paikallisen miehen heittamaan meidat aamun koitteessa satamaan) Thaimaan lansirannikolta.

Ei ollut laituria, kuten edellisessa postauksessa epailin. Hyppasimme veneesta rantaveteen ja kahlasimme tonteille. Kavelimme pari kilometria biitsia sopivalle paikalle ja saimme ekan yon jalkeen allemme merinakoalalla ja parvekkeella varustetut bungalowit, hinta 3 euroa yolta per ukko. Koko saarella olen nahnyt noin 50 ulkopuolista, mika on siis saman verran kuin normaalilla uimarannalla on 10×10 metrin alueella.

Tata touhua on melko mahdoton selittaa muuten kuin hehkuttamalla yli. Jopa mina joka en ole luonteeltani mikaan chillailija olen taalla sekaisin rentoutumisen onnesta. Kaiket paivat voi tehda mita huvittaa ja aika katsotaan auringosta. Majapaikan emannisto hoitaa syottamisen ja juottamisen, me keskitytaan Laurin kanssa potkimaan palloa typotyhjalla rannalla ja lueskelemaan kirjoja taydesta hyllysta.

Kuvia voisi laittaa mutta eipa taida auttaa asiaa. Katsotaan kauanko viihdytaan taalla, mieli tekisi olla ainakin muutaman paivan viela. Verkkoa ei ole kuin yhdella pienella rantakaistaleella toisella puolella saarta, joten kannykalla ei juuri tavoita. Palaan asiaan kun pystyn kirjoittamaan tasta vahan objektiivisemmin.

Mainokset

3 vastausta to “Ihan oikeesti nyt jumalauta – 10-12.1.09”

  1. Hmm.. Tuollaisessa paikassa kannattaa ehkä varoa Alkemistia. Muuten mä joudun tulemaan hakemaan sut jostain aavikolta kun olet uudestaan löytänyt elämän tarkoituksen…

  2. Tosi osuva kommentti! Älä missään nimessä lue sitä kirjaa loppuun, muuten jäät sinne hipiksi hamaan maailmanloppuun asti.

  3. heh jos tää on koh changilta, niin ollaan päätetty mennä sinne häämatkalle :D onneks en oo lukenut vielä pidemmälle…kannattaakohan ;)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: