Juhani jee
16 päivää Kaliforniassa (previously: WC-Äijät Kaakkois-Asiassa)

Bangkokissa oli norsu ja mahassa sammakoita; 8.-10.1.09

Bangkokissa tuli heti kärkeen vastaan norsu kadulla. Se oli pieni, minua matalampi. Silittelin, Lauri kuvasi, nahka oli kovaa ja karvat (ne on niin harvassa ettei näy kauas) kankeita.

Eka ateria oli kans kiva. Otettiin about kolmannesta street food -kojusta mätot (pisteet ei oossa nyt toimi) eli siis varraslihat. Jälkikäteen kysyttiin mitä olivat, kuulemma kanan sydämiä. Astu sisään lintunuha.

Sittemmin on syoty parin ekan päivän aikana mm. sammakoita ja mustekalan imukuppeja, joista ensimmäiset oli seasonoitu niin tulisiksi että molemmat oli pari minuuttia tukehtua kun ei hengityselimet kouristellu sopivasti.

Tänään lauantaina on vika päivä täällä, parin tunnin päästä lähtee yobussi (yo bro) Ranongiin etelään. Sieltä mennään (toivottavasti) rauhallisellehko (look it up) Ko Changin saarelle.  Siellä ei kuulemma ole laitureita.

Eilen illan kohokohta taisi olla pinja koladat 309 metrin korkeudessa kaupungin korkeimmalla tontilla. Aika budgettimatkailua. Tänään siisteintä taisi olla 200 000 muun ihmisen kanssa Thaimaan suurimmalla market plasella Chatuchakilla. Siitä taidan koettaa vääntää pienen pätkän lehteenkin aikanaan joten en spoilaa tässä.

Mahtis kaupunki tää on varsinkin muutamaksi toviksi, mutta toive kaikille, elkee menko sinne Kao Shan Roadille. Jos se oli jo muutama vuosi sitten muuttunut travellerighetosta turistimestaksi niin nyt ei ollut enää jälkeäkään mistään kivasta.

äiti ja jos jotain muuta kiinnostaa, palaan raportein taas parin päivän päästä.

Mainokset

Ei vastauksia to “Bangkokissa oli norsu ja mahassa sammakoita; 8.-10.1.09”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: